Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki.


artykułach i komentarzach w komentarzach

Losowe zdjęcie

Modlitwa Inna Niż Wszystkie
Укр. Раковая болезнь, выход из рака. Молитва об освобождении

Організм, уражений раком і захоплений медичною службою, лікують фармакологічно, хімічно та хірургічно.
Можна запитати Душу в такому стані – навіщо їй такі вібрації раку? Ви також можете сказати собі і своїй душі «рак не потрібен ні для чого». Таким чином, посилаючись на всемогутню силу Божої Любові, ви можете попросити скасування навіть фізичних змін, а також зміни своїх власних. ставлення та спосіб життя.
З текстом відповідає молитва про очищення «ниточки ДНК і закодовані моделі вмирання».
Якщо замість слова рак використано інше слово, наприклад ВІЛ, то також мають бути помітні позитивні результати.

Коли всі можливості випробовані, але успіху не досягнуто, ви можете попросити дієвої допомоги, божественного втручання своїми словами або подібним чином до мене. Ви також повинні сягнути всередину себе, до того, що приховано в глибинах нашої підсвідомості і в нашій власній Душі. Якщо ти не можеш захворіти на рак, наприклад, на вітряну віспу чи грип, то звідки це до мене дійшло?
Я бажаю вам усвідомити це в собі і ефективно звільнитися від будь-якої віри в те, що, оскільки всі в родині хворіли на рак, я сам не повинен уникати цього.

 Фото спини з легкою формою раку шкіри. Плями зникли протягом 3 днів після роботи з текстом нижче. Більше нічого не використовувалося. Не було ні лікування, ні терапії, ні ліків. Нічого іншого - всього 3 дні прочитав текст. Я опублікував за згодою зацікавленої особи Link.


Я вдячний Тобі, Боже творчої Любові, що відкриваєш моє власне серце, мою душу, мій розум і особистість для життєвого досвіду, вільного від вібрації ракової хвороби в мені, від усіх енергій ракової хвороби, від її матеріалізованої форми .
Я знаю це і розумію, що я несу у світ світло Боже і Божу Любов якнайкраще і якнайсильніше, тому кожна мить, проведена мною тут, на землі в щасті, з радістю для мене і моєї душі, і для всесвіту, дорогоцінний і цінний. Використай мене і мою власну душу Боже, Господи і автор нашого досконалого здоров’я, ідеального життя, тут все моє тіло, моє власне серце в твоєму розпорядженні. Я вдячний Тобі, Боже, джерело мого внутрішнього світла, мого здоров’я, що звільнив мене, мою душу і моє серце від жадібності до ракових вібрацій, ракових хвороб, ракових енергій.
Я пробачив усіх тих, хто колись був для мене вібраціями раку, хворобами раку, енергією раку, хто пронизав мене, як рак. Я зосередив усі свої думки, всю енергію мого серця, силу й увагу моєї безсмертної Душі на відчутті тривалої радості існування, на Божу Любов, Боже світло - то чому мені потрібно підтримувати в собі вібрацію раку? , ракова хвороба, енергія раку? Ну, мені це ні для чого не потрібно. Я це знаю і розумію, моя душа також це знає і розуміє, що хвороботворні вібрації, недоліки здоров’я, рак мені не потрібні. Я знаю це і розумію, що я несу Боже світло і Божу Любов у світ якнайкраще і якнайсильніше, тому кожна секунда, проведена мною тут, на землі в доброзичливому щасті, безцінна і цінна для мене і моєї Душі, і для всесвіту. . Здоров’я мого серця, тіла та душі – це природний стан мого розуму та реальність, яку я відчуваю.
Я... Я вдячний Богу Світлої Любові за те, що він скасував усі наслідки, наслідки та наслідки того, що колись я привернув до себе та своєї власної Душі вібрації раку, ракових захворювань, енергії раку. Я бачу у Всесвіті лише одне-єдине джерело світла – творчу всемогутню Любов Бога, яка завжди приймає все, що я їй передаю, тому я передав Божій Любові всі свої ракові вібрації, ракові хвороби, ракові енергії. Я завжди ціную те, що я несу у світ Боже світло і Божу Любов якнайкраще і якомога сильніше, тому кожна наступна хвилина, проведена тут, на землі, в щасті, з радістю є для мене, моєї душі і всесвіту дорогоцінною і цінною. Я повністю пробачив собі те, що створював, створював клятви, клятви, накази, заборони, які притягують до мене в моє життя вібрації раку, ракових захворювань, ракових енергій.
Я вдячний Тобі, Боже творчої Любові, що звільнив моє серце, мою душу, мій розум і особистість від намірів, звичок і потреб, щоб підтримувати сімейні традиції та віру в те, що мені потрібно хворіти на рак або матеріалізувати його в собі. Моє власне серце, нерозривно наповнене всемогутньою Божою Любов’ю, завжди і скрізь залишається незворушним перед волею інших страждати від різних недуг. Я повністю пробачив собі те, що створював, створював місії, зобов’язання, повідомлення, обов’язки, звички, звички, які привертають до мене вібрації раку, ракові захворювання, енергію раку.
Я істота Божого світла, що постійно несу Божу Любов у світ якнайкраще і якнайсильніше, тому кожна наступна година, проведена тут, на землі в щасті, з радістю, є для мене і моєї душі, і для всесвіту дорогоцінною і цінний.
Я повністю пробачив собі те, що створював, створював наміри, очікування, плани, проекти, ідеї, які привертають до мене в моєму житті вібрації раку, ракових захворювань, ракових енергій.
У мене добре з Богом ясної Любові, якому я ефективно і назавжди віддав всю свою стару прихильність і жадібність до раку, ракових вібрацій, ракових захворювань, ракової енергії.
Творча Любов Бога захищає мене та моє власне серце, розум, Душу та особистість від негативного впливу всіх істот, усіх Душ, які хотіли б свердлити мене, як хвороба раку, як вібрація раку. Бог, Всесвіт і всі істоти завжди підтримують мене, коли я невинно, безпечно, наповнений любов’ю, переживаю власною душею життя без вібрацій раку, ракової хвороби, ракової енергії.
Я вдячний Тобі, Боже, за те, що звільнив мене, мою душу, моє серце від очікування проблем зі здоров’ям, страждань, пов’язаних із вібрацією раку, ракових хвороб, ракових енергій.

Я є істота Божої Любові, що приносить Боже світло у явлений світ якнайкраще і якнайсильніше, тому кожен наступний день, прожитий мною тут, на землі, в щасті, з радістю для мене і моєї душі, і для всесвіту, дорогоцінний і гідниймогутній. Я маю постійне джерело божественної любові, божественного світла, божественного здоров’я у моєму власному серці, у моїй душі та в моїй свідомості, то чому я маю тримати в собі вібрацію раку, ракової хвороби, ракової енергії? Я це знаю і розумію, моя душа також це знає і розуміє, що нам більше не потрібно підтримувати в моєму тілі чи в моїх енергіях вібрації раку, ракової хвороби, ракової енергії. Я повністю пробачив собі те, що створював, створював, реалізував і відчував механізми дії, які притягують до мене в моє життя вібрації раку, онкологічних захворювань, енергії раку.

Я знаю це і розумію, що вношу світло Боже і Божу Любов у матеріальний світ якнайкраще і якомога сильніше, тому кожен наступний тиждень, проведений тут, на землі в здоров’ї з радістю, є дорогоцінним і цінним для мене, моєї душі і всесвіту. . Я віддав безповоротно і назавжди всі вібрації раку, які були до цього часу, ракові хвороби, ракові енергії Богу досконалої Любові, єдиному Богу мого власного здоров’я.
Я завжди ціную те, що я несу у світ Боже світло і Божу Любов якнайкраще і якомога сильніше, тому кожен новий місяць, проведений тут, на землі в здоров’ї з радістю, є дорогоцінним і цінним для мене і моєї душі, і для всесвіту . Я вільний від страху переживати життя в здоровому власному тілі, позбавленому від ракової вібрації, ракової хвороби, ракової енергії. Я прославляю Бога невтомно. Я прославляю Божу Любов і підтримку, яку Бог завжди і всюди дає мені - тому що я цього хочу і дуже хочу, то чому я маю тримати в собі вібрацію раку, раку, ракової енергії? Всемогутня чиста любов Бога до мене захищає мене та моє власне серце, розум, Душу та особистість від негативного впливу всіх істот усіх Душ, з якими я колись боровся, як рак.
Я це знаю і розумію, що назавжди несу Боже світло і Божу Любов у світ якнайкраще і якомога сильніше, тому кожен наступний рік, проведений мною тут, на землі в здоров’ї і щасті, є дорогоцінним для мене, моєї душі і всесвіту. цінний. Я пробачив собі і своїй Душі всі наміри знищити себе вібраціями раку, раковими хворобами, енергіями раку.
Захищена Божою Любов’ю, моя радісна душа і вся моя безтурботна особистість зовсім не сприймають вібрації раку, ракової хвороби, ракової енергії. Це моя справжня природа улюбленої дитини Божої, творчої сили Любові.
Я вдячний Тобі, Боже творчої Любові, за те, що зробив моє серце, мою душу, мій розум і особистість вільними від намірів, звичок і потреб, щоб підтримувати в мені вібрацію ракової хвороби, енергії раку або її матеріалізованої форми. Я прощаю всіх, хто сказав мені знищити себе вібраціями раку, раковими хворобами, енергіями раку. Я дозволив променям і вібраціям Божої благодаті і досконалої всемогутньої Любові безповоротно стерти з мене всі вібрації раку, моделі важкої ракової хвороби, енергії раку і видалити їх з мене.
Я простив собі, що я і моя Душа, як ракові хвороби, енергія раку, ми копали інші душі, як рак. Ця епоха закінчилася назавжди.
Я знаю це і розумію, що я постійно несу Боже світло і Божу Любов у світ якнайкраще і якнайсильніше, тому кожне наступне десятиліття, прожите тут, на землі, здорово з радістю, є для мене і моєї душі і для всесвіту дорогоцінним і цінний. Я людина, а також істота Божого світла, що виражаю через своє власне серце, Душу, розум і особистість найчистіші, найвищі вібрації Бога, Боже світло, Божу енергію - то чому мені потрібно підтримувати в собі вібрацію рак, рак, енергія раку?
Моє тіло безпечне для минулого і майбутнього, для тих, хто бажає хворіти на рак чи інші хвороби тіла, душі та розуму.


Dodano : 16-04-2022 Przez: s_majda Przeczytano: 1013 razy
Komentowanie możliwe jest dla osób zalogowanych.